Webdesign vanuit Kortrijk, West-Vlaanderen

Meer dan 90% van de Belgen starten hun zoekactie online als ze op zoek gaan naar een bedrijf, een product, een dienst… Dit gebeurt zowel via vaste pc, laptop, tablet als gsm. Daarom is het belangrijk dat ook uw bedrijf optimaal aanwezig is op het wereldwijde web.

Kies voor een correcte partner voor uw webdesign. Webdesigner Creatiefonline uit Kortrijk helpt u graag bij het ontwerp en realisatie van uw nieuwe website.

Enkel een website hebben is niet voldoende. Webdesign moet voldoen aan drie basisregels alvorens dit effectief kan worden ingezet om nieuwe klanten binnen te rijven. Deze basisregels worden hieronder verduidelijkt.

1. GEVONDEN WORDEN: SEO

De zoekmotor Google is een complex gegeven. Een website moet voldoen aan een 200 tal parameters alvorens deze optimaal wordt geïndexeerd door het algoritme van Google. Als deze parameters goed worden ingesteld, hebt u kans van slagen. Hier spreken we over de term SEO (search engine optimization – zoekmachineoptimalisatie). Creatiefonline probeert uw bedrijf zo goed mogelijk naar boven te brengen op uw trefwoorden. Weet dat een positie in de organische lijst van Google, nooit of nimmer kan worden gegarandeerd door éénder welke webdesigner. Met creatiefonline hebt u echter wel een grote slaagkans!

2. OVERTUIGEN: COPYWRITING & GRAFISCHE OPBOUW

Als de bezoeker uw site heeft gevonden, is het belangrijk dat hij overtuigd raakt waarom hij beter voor u kiest, dan voor uw concullega om de hoek. Een bezoeker wordt visueel overtuigd door middel van de grafische opbouw van uw site, maar ook door hetgeen wat geschreven staat. Daarom helpt creatiefonline u ook met het opstellen van uw teksten (copywriting). Deze teksten worden geschreven in functie van het SEO verhaal van Google, zodanig dat de tekst uw belangrijkste kernwoorden omvat, maar tevens gemakkelijk leesbaar is.

3. AANZETTEN TOT ACTIE: CALL TO ACTION

Wij maken het de bezoeker eenvoudig om u te contacteren. Dit kan door middel van call tot action buttons die de bezoeker het gemakkelijk maken tot het invullen van een contactformulier, het online aankopen, kortingacties door middel van unieke online acties...


U wenst een vrijblijvende offerte voor een goede website?
Bekijk hier alvast enkele referenties.