Creatiefonline denkt mee in functie van uw markt

Dankzij de 10 jaar ervaring en dagelijks contact met ondernemers uit de meest uiteenlopende branches, kan een gesprek aangeknoopt worden met begrip van uw markt.

Bij Creatiefonline kiest u niet enkel voor een website, maar voor een betrouwbare partner die u adviseert hoe u het beste online resultaat haalt met de kleinste investeringen.

Wij beloven ook geen dingen die we niet kunnen realiseren!

Duidelijke prijsafspraken

Creatiefonline geeft u graag een duidelijk beeld wat de investering van uw website bedraagt. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat, meer dan de moeite waard…

Er wordt niet gewerkt met terugkerende maandelijkse of jaarlijkse kosten voor het beheer of huur van uw website. Bij creatiefonline is uw website een éénmalige investering. Enkel de noodzakelijke hosting wordt zoals gebruikelijk jaarlijks opnieuw gefactureerd.

Wenst u na verloop van tijd Creatiefonline opnieuw in te schakelen voor grote aanpassingen van de website, dan wordt gewerkt tegen een uurtarief. U ontvangt vooraf altijd een raming van de tijdsduur die de aanpassing vraagt.

Goede afspraken = tevreden klanten

Gebruiksgemak staat centraal in de visie van Creatiefonline.

Uw website of webshop wordt een online werkinstrument dat u eenvoudig zelf kunt beheren. Teksten aanpassen, foto’s toevoegen, producten in een webwinkel toevoegen… via het aangeboden CMS pakket wordt dit kinderspel!

Wij maken steeds een afspraak om dit samen in detail te bekijken.