Adverteren op Google –

Google adwords

Het is niet altijd evident om uw bedrijf, diensten of goederen optimaal naar boven te brengen via de organische lijst van Google. Adverteren op Google is de ideale aanvulling op de goede natuurlijke terugvindbaarheid van uw website.

Dankzij het advertentieprogramma van Google Adwords, kan uw bedrijf optimaal in het daglicht gesteld worden wanneer uw potentiële klanten online op zoek gaan naar uw producten of diensten.

Via een Adwords campagne wordt uw doelgroep geografisch afgebakend en scoort u online op alle trefwoorden die voor u van belang zijn. Enkel wanneer men op uw advertentie klikt, wordt er een kleine bijdrage aangerekend voor het aanbrengen van een potentiële klant op uw website. Klikt men niet op uw advertenties, betaalt u niets, maar hebt u wel online visibiliteit.

Men spreekt hier van de term SEA: search engine advertising.

Met onze 10 jaar ervaring in de online advertentiemarkt, adviseren wij ook u graag omtrent adverteren via Google Adwords.

Adverteren op Google –

Shopping-campagnes

U bent eigenaar van een prachtige webwinkel? Stel uw producten optimaal ten toon op de grootste zoekmotor. Maak gebruik van shopping campagnes.

Een shopping campagne laat de zoeker meer zien dan een gewone google adwords advertentie. Shopping campagnes belichten uw aanbod door middel van een foto, de prijs, de benaming…

Deze advertenties worden zowel getoond in de algemene google zoekmotor, alsook in de zoekmodule google shopping. Indien gewenst kunnen deze advertenties ook getoond worden bij de Google zoekpartners zoals Youtube.

Ga een stapje verder, kies voor een Google shopping campagne.