Een nieuwe website laten maken?

Meer dan 90% van de Belgen starten hun zoekactie online als ze op zoek gaan naar een bedrijf, een product, een dienst… Dit gebeurt zowel via vaste pc, laptop, tablet als gsm. Daarom is het belangrijk dat ook uw bedrijf optimaal aanwezig is op het wereldwijde web.

Kies voor een correcte partner om uw website te laten maken. Creatiefonline uit Kortrijk helpt u graag bij het ontwerp en realiseren van uw nieuwe website.

Een website alleen is niet voldoende. Webdesign moet voldoen aan drie basisregels om met uw website nieuwe klanten te bereiken:

1. GEVONDEN WORDEN: SEO

De zoekmotor Google is een complex gegeven. Een website moet voldoen aan een 200 tal parameters alvorens deze optimaal wordt geïndexeerd door het algoritme van Google. Als deze parameters goed worden ingesteld, hebt u kans van slagen. Hier spreken we over de term SEO (search engine optimization – zoekmachineoptimalisatie). Creatiefonline probeert uw bedrijf zo goed mogelijk naar boven te brengen op trefwoorden die voor uw bedrijf van belang zijn. Weet dat een positie in de organische lijst van Google, nooit of nimmer kan worden gegarandeerd door éénder welke webdesigner. Met Creatiefonline hebt u echt